TIETOA AIRTOX YHTIÖ

TÄTÄ LAITTATTAMALLA MITÄ OLEMME, MITÄ TEHDÄMME JA MITEN LUOKAMME PARHAAT TURVAJALKINEET

- AIRTOX yritys

 

airtox-yritys

 


AIRTOX® - eeppinen tanskalainen turvakenkä, joka on täynnä huomisen tekniikoita. Tarjoaa ylivertaista mukavuutta ja näkymätöntä keveyttä ammattimarkkinoille. Innovatiivisena tanskalaisena kenkävalmistajana emme tee kompromisseja!

At Airtox, varustamme kenkämme innovatiivisimmalla ja uraauurtavimmalla tekniikalla, jota turvajalkineteollisuus on koskaan nähnyt. Kengissämme on suojaavat varvassuojat, poikkeuksellinen liukastumiskestävyys ja markkinoiden kevyimmät tunkeutumisen estävät kerrokset. Turvakengillämme on sähköstaattiset hajotuspohjat (ESD) ja iskuja vaimentavat pohjalliset, joilla on jäähdytysvaikutus. Airtox turvakengät sisältävät erittäin kevyet ja joustavat välipohjat ja erittäin mukavat ulkopohjat. Tämän lisäksi, Airtox turvajalkineissa on myös vedenpitävät ja hengittävät päälliset sekä leveä skandinaavinen istuvuus. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Airtox turvakengät markkinoiden parhaimmat turvakengät.


Airtox on läpimurtoinen tuotemerkki turvajalkineet suoraan ulos Tanska.


Me teemme turvakengät with poikkeuksellinen laatu ja mukavuus, ollessaan edelleen tyylikäs ja muodikas ympäri vuoden.

Tällä hetkellä Airtox tuotteita myydään yksinomaan valituissa kaupoissa ympäri Euroopassa. Tavoitteenamme on laajentaa globaalia jalanjälkeä ja tehdä tuotteistamme saatavissa lähitulevaisuudessa enemmän maita, jotta useammat ihmiset nauttivat Tanskan upeista turvakengistä.


Keskitymme tällä hetkellä kehittäminen ja valmistus turvajalkineita ja tuotteidemme myyntiä maailmanlaajuisesti suurina määrinä B2B. Kansainvälisen tavoitteemme lisäksi varmistaa paikallisten yritysten jatkuva tuki Airtox, teemme yhteistyötä myös pienten ja perheyritysten kanssa, joiden kanssa työskentelemme intensiivisesti rakentamaan menestyviä ja kestäviä suhteita. Tätä me arvostamme erittäin hyvin.

Legenda AIRTOX merkki

 

Kasvot Airtox merkki on tyypillinen, lievästi saalistava lintu. Mikä on sen alkuperä? Mitä se edustaa? Ja mitä sillä on tekemistä turvakenkien tulevaisuuden kanssa?- Airtox linnut koskettivat maapalloa aurinkokunnan ulkopuolella olevalta kaukaiselta planeetalta. He ovat erittäin taitavia, mekaanisia olentoja, joilla on edistyksellinen älykkyys.


He saapuivat maahan ja - tuntemattomasta syystä he alkoivat luoda erityisominaisuuksilla varustettuja kenkiä, joita ei koskaan ennen nähty jalkineteollisuudessa. He jakavat nämä vallankumoukselliset tuotteet ihmisille. Et voi olla varma kuinka muodostaa yhteyden heihin, koska heidän kommunikaationsa ihmisten kanssa tapahtuu eri muodoissa.


Ironista kyllä, yksi Airtox lintuja löytyy Kööpenhaminan lentokentältä. Sieltä he kulkevat valtavia matkoja, lähinnä parvissa, levittääkseen väestönsä maailmanlaajuisesti.


Emme tiedä niistä paljon, mutta tiedämme vain, että Airtox linnut ovat arvaamattomia, kehittyvät nopeasti ja ovat teknologisesti paljon edistyneempiä kuin mikään maan päällä. Tieto, jota he jakavat kanssamme, tekevät elämästämme mukavamman, tyylikkäämmän ja turvallisemman.


Tarinan tarkoituksena on luoda illuusio tästä linnusta, joka ottaa haltuunsa lintu Airtox Tutkimus- ja kehitysosasto, jonka tehtävänä on tuoda uusinta teknologiaa maapallolle intergalaktiselta pallonpuoliskolta, jolloin voimme luoda kehittyneimmät ja erittäin mukavat kengät. Kengät, jotka ovat täynnä mielikuvituksellisia ja melkein tämän maailman tekniikoita.

Tanskalaisten parhaiden turvajalkineiden suunnittelu ja kehitys

 

AIRTOX tutkimus- ja kehitystyöt


AIRTOX pääkonttori sijaitsee Tanska. Tästä eteenpäin kaikki suunnittelu, kehitys ja tutkimus suoritetaan. Olemme omistaneet valtavan määrän aikaa ja resursseja teknologioiden tutkimiseen ja materiaalien, komponenttien ja uusien järjestelmien testaamiseen.

T & K-tiimillämme on yli 20 vuoden kokemus turvajalkineista, ja se seuraa koko kehitysprosessia ensimmäisestä suunnittelupiirustuksesta lopputuotteeseen.


TESTAAMME TUOTTEitamme kaikkein äärimmäisissä ympäristöissä

Takaamme kaikkien tuotteidemme luotettavuuden ja laadun. Toisin kuin suuri osa kilpailijoista, emme tee kompromisseja. Ensisijaisena tavoitteemme on asiakkaidemme tyytyväisyys.


Käytämme laajoja tekniikoita

Tällä hetkellä niitä on muutama teknologiat jotka ovat saatavilla Airtox kenkävalikoimat: Aqua-Cell®, StyroSoft®, Whitelayer®, Cool&Me® ja Powerbreeze®. Nämä tekniikat on suunniteltu huolellisesti by Airtoxerikoisyksikkö “Lab 32”.


Ajattelemme aina tulevaisuutta


At Airtox olemme aktiivisia kehittäessämme ja tutkimalla uusia jalkineteollisuuden suuntauksia. Pyrimme pysymään innovatiivisina ja alan eturintamassa. Uutta tekniikkaa, jota ei ole vielä otettu käyttöön vuonna XNUMX Airtox Tuotteet testataan ja niiden käyttöönoton eduista keskustellaan sen varmistamiseksi AirtoxErittäin kevyt turvakenkä on edistynein markkinoilla.

Tehtävä ja visio

 

Missio ja visio AIRTOX


Visiomme ja yleistavoitteenamme on tulla ainutlaatuisimmaksi ja innovatiivisimmaksi brändiksi teollisuuden turvallisuuden alalla.


Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme tällä hetkellä tehtävänä hyödyntää globaalien kulttuurien tietoa ja inspiraatiota. Teemme tämän tekemällä yhteistyötä ihmisten ja yritysten kanssa ympäri maailmaa ja rakentamalla monikansallisen ympäristön työpaikallamme. 


Keskitymme koko työprosessin ajan sosiaalisiin vastuisiin ja hyviin työoloihin varmistaaksemme, että jokaisen työtoverin motivaatio ja omistautuminen kiihtyvät täydellisyyteen.


Välitämme ympäristömme suojelemisesta ja varmistamme, että sekä itse että kaikki toimittajat ovat sitoutuneet noudattamaan tiukasti kaikkia kansainvälisiä ja paikallisia ympäristölakeja.

Ura klo AIRTOX

uran airtox turvajalkineiden messu

 


Ura klo Airtox ja sosiaalinen vastuu:


Ensisijaisena tavoitteena on tarjota työntekijöillemme parhaat työolot. Mielestämme on erittäin tärkeää luoda viihtyisä työtila, jolla varmistetaan työntekijöidemme aktiivinen osallistuminen yrityksen positiiviseen kehitykseen. Siksi meillä on avoin, syrjimätön lähestymistapa henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme suhteen ja varmistamme, että monimuotoisuutta ja itsensä kehittämistä tuetaan.


Noudatamme globaalia käytännesääntöä, joka koostuu useista eettisen ja vastuullisen käyttäytymisen perusperiaatteista maailmanlaajuisesti. Kaikille yhteistyökumppaneillemme takaamme seuraavan: kaikki työsuhteet vastaavat YK: n yleissopimusten mukaisia ​​perustarpeita.


Etsimme aina uusia kykyjä osallistuaksemme joukkueeseemme. Jos olet tarpeeksi rohkea työskentelemään hauskassa, nopeassa ja innovatiivisessa ympäristössämme, hae ja kerro meille itsestäsi!