Tietoa meistä | Airtox Yhtiö

Viikinkien kihloissa

 

airtox-yritys

 

Airtox - eeppinen tanskalainen turvakenkä täynnä huomisen teknologiaa. Tuotteemme on suunniteltu ja suunniteltu Copenhagen, – koottu valituissa maissa ympäri maailmaa.

The Legend of the Airtox lintuTavaramerkkihahmo Airtox on salaperäinen avaruuslintu, "pois tästä maailmasta". Mistä se tulee ja mitä tekemistä sillä on tulevaisuuden turvakenkien kanssa?


Voimakkaat ja salaperäiset "avaruuslinnut" tekivät maanpinnan kaukaisesta planeetalta galaksien välisellä pallonpuoliskolla. He edustavat tulevaisuutta ja keskittyvät siihen Airtoxturvakengät.


Avaruudesta tulevat luonnonvaraiset linnut liittoutuivat nopeasti Airtoxkehitysosasto, LAB 32, ja alkoivat välittömästi saastuttaa yksikköä futuristisilla avaruustekniikoillaan. Tästä syystä linnuista tuli nopeasti synonyymi surrealistisille teknologioille Airtox turvakengät.


Tämän lisäksi emme tiedä niistä paljon enempää, paitsi ne ovat arvaamattomia ja pystyvät muuntumaan salamannopeasti. Jos he pitävät sitä tarpeellisena, he murtautuvat esteiden läpi.

Suunniteltu ja suunniteltu sisään Copenhagen

 

AIRTOX tutkimus- ja kehitystyöt


At Airtox, valmistamme ylellisiä ja erittäin mukavia tuotteita. Tutkimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia materiaaleja ja edistyksellisiä teknologioita. Innovatiivinen teknologiatiimimme, LAB 32 in Copenhagen, valvoo suunnittelua ja kehitystä.

Huipputeknikot!

Varustamme mahdollisimman monia tuotteita ainutlaatuisilla tuotteillamme super features tulevaisuudesta:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Tehtävä

 

Tehtävä_airtox


AirtoxYrityksen visio on määritellä turvajalkineiden käsite uudelleen.


Suunnittelemme innovatiivisia, edistyksellisiä ja hyvin harkittuja tuotteita. T&K-kehitystiimimme, LAB 32, tekee tiivistä yhteistyötä ammattilaboratorioiden kanssa maailmanlaajuisesti kehittääkseen ja optimoidakseen tuotteitamme.


Panostamme sosiaaliseen vastuuseen ja hyviin työoloihin. Priorisoimme ympäristömme esittelyn ja vaadimme kaikkia liikekumppaneita noudattamaan maailmanlaajuisia ja paikallisia ympäristölakeja.

 

Työetiikka

 

uran airtox turvajalkineiden messu


At Airtox, pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme hyvät työolosuhteet. Uskomme, että työntekijämme ovat välttämättömiä yrityksemme räjähdysmäiselle jatkuvalle kasvulle. Suhtaudumme työntekijöihimme avoimesti ja syrjimättömästi ja painotamme, että monimuotoisuutta ja itsensä kehittämistä tuetaan.


Noudatamme maailmanlaajuisia käytännesääntöjä, jotka koostuvat useista eettisen ja vastuullisen toiminnan perusperiaatteista. Edellytämme kaikilta toimittajiltamme, että kaikki työsuhteet täyttävät YK:n yleissopimuksen mukaiset perusvaatimukset.