Tietoja meistä | Airtox-yhtiö

Viikinkien kihloissa

 

airtox-the-yhtiö

 

Airtox - eeppinen tanskalainen turvakenkä täynnä huomisen teknologiaa. Tuotteemme on suunniteltu ja suunniteltu Copenhagen, – koottu valituissa maissa ympäri maailmaa.

Legenda Airtox-linnustaAirtoxin tavaramerkkihahmo on salaperäinen avaruuslintu, "pois tästä maailmasta". Mistä se tulee ja mitä tekemistä sillä on tulevaisuuden turvakenkien kanssa?


Voimakkaat ja salaperäiset "avaruuslinnut" tekivät maanpinnan kaukaisesta planeetalta galaksien välisellä pallonpuoliskolla. Ne edustavat tulevaisuutta ja keskittyvät Airtoxicating-turvakenkiin.


Avaruudesta tulleet luonnonvaraiset linnut liittoutuivat nopeasti Airtoxin kehitysosaston kanssa, LAB 32, ja alkoivat välittömästi saastuttaa yksikköä futuristisilla avaruustekniikoillaan. Tästä syystä linnuista tuli nopeasti synonyymi Airtox-turvakenkien surrealistisille teknologioille.


Tämän lisäksi emme tiedä niistä paljon enempää, paitsi ne ovat arvaamattomia ja pystyvät muuntumaan salamannopeasti. Jos he pitävät sitä tarpeellisena, he murtautuvat esteiden läpi.

Suunniteltu ja suunniteltu sisään Copenhagen

 

AIRTOX tutkimus- ja kehitysteknologiat


Valmistamme Airtoxilla ylellisiä ja erittäin mukavia tuotteita. Tutkimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia materiaaleja ja edistyksellisiä teknologioita. Innovatiivinen teknologiatiimimme, LAB 32 in Copenhagen, valvoo suunnittelua ja kehitystä.

Huipputeknikot!

Varustamme mahdollisimman monia tuotteita ainutlaatuisilla tuotteillamme super features tulevaisuudesta:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Tehtävä

 

Mission_airtox


Airtoxin visio on määritellä turvajalkineiden käsite uudelleen.


Suunnittelemme innovatiivisia, edistyksellisiä ja hyvin harkittuja tuotteita. T&K-kehitystiimimme, LAB 32, tekee tiivistä yhteistyötä ammattilaboratorioiden kanssa maailmanlaajuisesti kehittääkseen ja optimoidakseen tuotteitamme.


Panostamme sosiaaliseen vastuuseen ja hyviin työoloihin. Priorisoimme ympäristömme esittelyn ja vaadimme kaikkia liikekumppaneita noudattamaan maailmanlaajuisia ja paikallisia ympäristölakeja.

 

Työetiikka

 

ura airtox-turvakenkien messuilla


Pyrimme Airtoxilla tarjoamaan työntekijöillemme hyvät työolosuhteet. Uskomme, että työntekijämme ovat välttämättömiä yrityksemme räjähdysmäiselle jatkuvalle kasvulle. Suhtaudumme työntekijöihimme avoimesti ja syrjimättömästi ja painotamme, että monimuotoisuutta ja itsensä kehittämistä tuetaan.


Noudatamme maailmanlaajuisia käytännesääntöjä, jotka koostuvat useista eettisen ja vastuullisen toiminnan perusperiaatteista. Edellytämme kaikilta toimittajiltamme, että kaikki työsuhteet täyttävät YK:n yleissopimuksen mukaiset perusvaatimukset.