AIRTOX TX44 turvakenkä

transam

Täydellinen turvallisuus verrattomalla mukavuustasolla

Erittäin edistyksellinen Airtox tyyli TX44 on ominaista joukko super features , kuten vallankumouksellinen naulaanastumissuoja: WHITELAYER® - vahva kuin teräs ja pehmeä kuin keittiöliina. Kanssa WHITELAYER®, Airtox on luonut uraauurtavan tekniikan, joka erottaa TX44: n kaikista muista markkinoilla olevista turvallisuuskenkäistä, jotka ehkä tiedät tänään.


Airtox on myös päivittänyt tämän tyylin ylämateriaalin uudeksi ja edistyneeksi mikrokuitumateriaaliksi. Tämä materiaali tarjoaa kevyet, hengittävät ja vettä hylkivät ominaisuudet. Tämän tyylin sopivuus on ylivoimainen ja oma luokka. Suunnittelijamme ovat onnistuneet luomaan istuvuuden, joka on leveä, urheilullinen ja tekee kengistä sopivan kuin hansikas.


WHITELAYER® yhdistettynä Airtox AIR-järjestelmä 3.0 tekee TX44-turvakengästä joustavan tietyssä määrin, kuten vain muutama hyvä lenkkari tuntee. 


TX44 on varustettu helppo päälle ja pois päältä UTURN® lanka nauhoitusjärjestelmä.


Saatavana yhtenä väriversiona: punainen (eri värikombinaatioista, katso TX11, TX22 että TX33, varten kenkänauhoilla varustetut versiot TX1, TX2 or TX3, keskikokoisen käynnistyksen version osalta - tarkista TX66).

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Täydellinen turvallisuus verrattomalla mukavuustasolla

Erittäin edistyksellinen Airtox tyyli TX44 on ominaista joukko super features , kuten vallankumouksellinen naulaanastumissuoja: WHITELAYER® - vahva kuin teräs ja pehmeä kuin keittiöliina. Kanssa WHITELAYER®, Airtox on luonut uraauurtavan tekniikan, joka erottaa TX44: n muista ...

Super Features:
ominaisuudet:
  • NEO-teräs kantapää varvassuoja
  • TPU-selkeä korkean suorituskyvyn ulkopohja
  • Leveä skandinaavinen istuvuus
  • Öljy-, happo- ja polttoaineenkestävä ulkopohja
  • Lämmönkestävä 150 ° C asti (ulkopohja)
Koko:

37-46

Muut tämän sarjan tuotteet