AIRTOX TX2 turvakenkä

TransAm

Täydellinen turvallisuus verrattomalla mukavuustasolla

Erittäin edistyksellinen Airtox tyyli TX2 on ominaista joukko super features , kuten vallankumouksellinen naulaanastumissuoja: Whitelayer® - vahva kuin teräs ja pehmeä kuin keittiöliina. Kanssa Whitelayer®, Airtox on luonut uraauurtavan tekniikan, joka erottaa TX2: n kaikista muista markkinoilla olevista turvallisuuskenkäistä, jotka ehkä tiedät tänään.


Airtox on myös päivittänyt tämän tyylin ylämateriaalin uudeksi ja edistyneeksi mikrokuitumateriaaliksi. Tämä materiaali tarjoaa kevyet, hengittävät ja vettä hylkivät ominaisuudet. Tämän tyylin sopivuus on ylivoimainen ja oma luokka. Suunnittelijamme ovat onnistuneet luomaan istuvuuden, joka on leveä, urheilullinen ja tekee kengistä sopivan kuin hansikas.


Whitelayer® yhdistettynä Airtox AIR-järjestelmä 3.0 tekee TX2-turvakengästä joustavan tietyssä määrin, kuten vain muutama hyvä lenkkari tuntee.


Saatavana yhden väriversiona: sininen (katso eri väriyhdistelmät kohdasta TX1 ja TX3, katso lankarengasjärjestelmäversiota TX11 ja TX22, midcut boot -versio - tarkista TX66).

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Täydellinen turvallisuus verrattomalla mukavuustasolla

Erittäin edistyksellinen Airtox tyyli TX2 on ominaista joukko super features , kuten vallankumouksellinen naulaanastumissuoja: Whitelayer® - vahva kuin teräs ja pehmeä kuin ...

Super Features:
ominaisuudet:
  • NEO-teräs kevyt varvassuoja
  • TPU-selkeä korkean suorituskyvyn ulkopohja
  • Leveä skandinaavinen istuvuus
  • Öljy-, happo- ja polttoaineenkestävä ulkopohja
  • Lämmönkestävä 150 ° C asti (ulkopohja)
Koko:

36-48

Muita tuotteita tässä range