AIRTOX TX66-turvakenkä

TransAm

Täydellinen turvallisuus verrattomalla mukavuustasolla

Erittäin edistyksellinen Airtox tyyli TX66 on ominaista joukko super features , kuten vallankumouksellinen naulaanastumissuoja: Whitelayer® - vahva kuin teräs ja pehmeä kuin keittiöliina. Kanssa Whitelayer®, Airtox on luonut uraauurtavan tekniikan, joka erottaa TX66: n kaikista muista markkinoilla olevista turvallisuuskenkäistä, jotka ehkä tiedät tänään.


Airtox on myös päivittänyt tämän tyylin ylämateriaalin uudeksi ja edistyneeksi mikrokuitumateriaaliksi. Tämä materiaali tarjoaa kevyet, hengittävät ja vettä hylkivät ominaisuudet. Tämän tyylin sopivuus on ylivoimainen ja oma luokka. Suunnittelijamme ovat onnistuneet luomaan istuvuuden, joka on leveä, urheilullinen ja tekee kengistä sopivan kuin hansikas.


Whitelayer® yhdistettynä Airtox Air-system 3.0 tekee TX66-turvakengästä joustavan siinä määrin kuin se tiedetään vain muutamista hyvistä tennareista.


TX66 on varustettu helppo päälle ja pois päältä Airtox Pro älykäs nyöritysjärjestelmä.


Saatavana yhtenä värivaihtoehtona: sininen (erilaisista väriyhdistelmistä pienikokoisessa versiossa katso TX11, TX22, TX33, TX44 - lankarengasjärjestelmällä or TX1, TX2 or TX3 - kenkänauhoilla).

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Täydellinen turvallisuus verrattomalla mukavuustasolla

Erittäin edistyksellinen Airtox tyyli TX66 on ominaista joukko super features , kuten vallankumouksellinen naulaanastumissuoja: Whitelayer® - vahva kuin teräs ja pehmeä kuin ...

Super Features:
ominaisuudet:
  • AIRTOX PRO älykäs nauhoitus
  • NEO-teräs kevyt varvassuoja
  • TPU-selkeä korkean suorituskyvyn ulkopohja
  • Leveä skandinaavinen istuvuus
  • Öljy-, happo- ja polttoaineenkestävä ulkopohja
  • Lämmönkestävä 150 ° C asti (ulkopohja)
Koko:

36-48

Muita tuotteita tässä range