Tietosuojakäytäntö

AIRTOX

Viimeisin päivitys - 10.03.2020


Tietosuojalauseke


Me, AIRTOX® Industries A/S, ota henkilökohtainen tietosuoja vakavasti. Pyrimme aina suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattamaan sovellettavia tietosuojamääräyksiä. Tämän tietosuojakäytännön avulla haluamme kertoa sinulle, miten henkilötietosi käsittelevät AIRTOX.


Kuka kerää henkilötietojasi ja kuka on rekisterinpitäjä?

Verkkosivumme ja online-lomakkeidemme kautta meille lähettämiesi henkilötietojen valvoja on tanskalainen yritys AIRTOX Industries A/S. AIRTOX on myös vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.


AIRTOX® Industries A/S

Kongevejen 155

DK-2830 Virum

TANSKA


Yritysrekisteri: CVR - Det Centrale Virksomhedsregister '

CVR-numero: 36467614  

ALV-rekisterinumero: DK36467614


Missä me tallennamme tietosi ja kenen kanssa me jaamme niitä?

Tiedot tallennetaan turvallisesti palvelupalveluntarjoajien ja palveluntarjoajien pilvipalvelimilla ja palvelimilla, jotka toimivat ja käyttävät tietosi puolestasi palvelujen tarjoamiseksi ja auttavat meitä liiketoiminnassa, kuten (maksujen käsittely, asiakaspalvelun tarjoaminen tai isännöinti). Näillä yrityksillä on valtuudet käyttää henkilötietojasi vain tarpeen mukaan tarjotaksemme näitä palveluja meille.


Kuinka henkilötietoja käytetään?

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettämään sinulle uutiskirjeitä, markkinointitarjouksia, tapahtumakutsuja ja tietokartoituksia sähköpostien välityksellä sekä räätälöimään mainostamme kiinnostuksesi mukaan. Käytämme myös henkilökohtaisia ​​tietojasi ottaessasi sinuun yhteyttä ennakkotilauksia varten ja vastaamalla viesteihisi sekä tarjotaksemme asiakastukipalvelua sähköpostitse, tekstiviestinä tai puhelimitse.


Mitä tietoja kerätään ja käsitellään?

Tilanne, jolloin voimme kerätä tietojasi, voi olla seuraava:



Keräämme seuraavan tyyppisiä tietoja:



AIRTOX verkkosivusto kerää myös ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten verkkoselaimet ja palvelimet yleensä tarjoavat, kuten:


AIRTOX verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, mutta käytämme IP-osoitteiden nimettömiä, joten sen kanssa ei kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja.


AIRTOX verkkosivusto käyttää Google Ads -mainonta- ja uudelleenmarkkinointipalvelua mainostaakseen kolmansien osapuolien verkkosivustoilla. Käytämme sitä mainostaaksemme sivuillemme aiemmille kävijöille, jotta he voivat esimerkiksi nähdä uusia tuotteita tai palata takaisin toimintaan, jota he eivät lopettaneet. Mainos voi olla tekstin muodossa Google-hakutulossivulla tai bannerien muodossa Google Display -verkoston sivustoissa.


AIRTOX verkkosivusto käyttää Facebook PIXEL -sovellusta verkkosivustojen liikenteen seuraamiseen, yleisöjen luomiseen uudelleen kohdistamiseen Facebookissa tai seuraamaan konversioita Facebook-mainoksistasi.


Kaikille noille aktiviteetteille ja muille, AIRTOX verkkosivujen käyttö cookies, tietokoneellesi tallennetut pienet datatiedostot. Jos olet kiinnostunut siitä mitä cookies käytämmekö tai miten kieltäytyä käyttämästä sitä, käy osoitteessa Cookies Käytäntö.


Mikä on tietojen käsittelyn oikeusperusta?

Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen, kun suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä tai suostut siihen, että ota meihin yhteyttä.


Henkilötietojesi toimittaminen on puhtaasti vapaaehtoista, mutta emme voi tarjota sinulle uutiskirjepalvelua tai ottaa sinuun yhteyttä ilman näitä tietoja.


Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi uutiskirjeitä, markkinointitarjouksia, kyselyjä ja yhteystietoja varten, kunnes peruutat suostumuksesi.


Sinulla on oikeudet.


Käyttöoikeus

Milloin vain sinulla on oikeus pyytää tietoja tallentamistamme ja käsittelemistämme henkilötiedoista. Voit ottaa yhteyttä AIRTOX ja toimitamme sinulle henkilökohtaiset tietosi sähköpostitse.


Oikeus oikaisuun

Jos tiedot ovat vääriä, sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisemista. Tämä sisältää myös oikeuden puutteellisiin henkilötietoihin.


Oikeus poistaa, oikeus unohtaa

Sinulla on oikeus poistaa sinulta kerätyt henkilötietosi milloin tahansa. Poistamme henkilötietosi, jos peruutat suostumuksen, johon käsittely perustuu.


Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus pyytää AIRTOX rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä etenkin, kun jokin seuraavista ilmestyy:



Oikeus siirrettävyyteen

Joka kerta, kun suostumuksesi perusteella käsittelemme henkilötietojasi automatisoidusti, sinulla on oikeus saada kopio tiedoistasi. Tämä sisältää vain henkilökohtaiset tiedot, jotka olet antanut meille. Lähetämme sinulle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla on oikeus välittää tietoja kolmannelle osapuolelle.


Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu AIRTOX oikeutettu etu. Emme jatka henkilötietojen käsittelyä, ellemme pysty osoittamaan prosessille laillisia perusteita, jotka ohittavat sinun edut ja oikeutesi tai johtuvat laillisista vaatimuksista.
Sinulla on oikeus vastustaa suoraa markkinointia, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksiin tehty profilointianalyysi. Tässä tapauksessa emme enää käsittele henkilötietojasi.


Oikeus valittaa valvontaviranomaiselta

Jos harkitset meitä käsittelemään henkilötietojasi tavalla, joka rikkoo GDPR-asetusta, voit aina ottaa meihin yhteyttä tästä asiasta. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.


Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?

Aina kun haluat ottaa yhteyttä meihin keräämämme ja käsittelemämme henkilötietosi suhteen, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia tähän osoitteeseen [sähköposti suojattu]


Muutokset meidän Privacy Policy

Palvelut ja liiketoimintamme voivat muuttua ajoittain. Seurauksena on, että joskus meidän on ehkä tehtävä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. AIRTOX pidättää oikeuden päivittää tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ja ajoittain. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse (lähetetään tilauksessasi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen) tai ilmoittamalla tällä sivustolla kaikista tämän tietosuojakäytännön olennaisista muutoksista. Ole hyvä ja tarkista tämä käytäntö säännöllisin väliajoin ja etenkin ennen kuin annat henkilökohtaisia ​​tietoja. Tätä tietosuojakäytäntöä päivitettiin viimeksi edellä mainittuna päivänä. Jatkuvasi palveluiden käyttöä tämän tietosuojakäytännön muutosten tai muutosten jälkeen on osoitettava, että hyväksyt tällaisen tarkistetun tietosuojakäytännön ehdot.