AQUA-CELL®

Aqua-Cell® on kaksikomponenttinen kalvo, jolla on erinomaiset hengittävyysominaisuudet ja se on 100 % vedenpitävä. Kanssa Aqua-Cell®, jalat pysyvät kuivina ja raikkaina.

COOL&ME®

Cool&Me® on tekninen ominaisuus, joka löytyy tietyistä Airtox-pohjallisista. Järjestelmä on suunniteltu säätelemään lämpötilaa ja kuljettamaan kosteutta. Järjestelmän ainutlaatuisen kuusikulmaisen mikrokanavarakenteen ansiosta hiki siirtyy pois jaloistasi ja haihtuu. Cool&Me® auttaa estämään ylikuumenemista ja parantaa jalkojen hygieniaa.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® on korkean teknologian tekstiilijärjestelmä, joka tarjoaa hyvän ilmankierron kengän yläosan kaikkien kerrosten läpi. Parannetun hengittävyyden ansiosta jalat ovat todennäköisesti kuivemmat ja raikkaammat koko päivän ajan.

StyroSoft®

StyroSoft® on ainutlaatuinen iskunvaimenninteknologia, jonka on kehittänyt Airtox-asiantuntijayksikkö, LAB 32. StyroSoft® pohjat ovat pehmeät ja joustavat. StyroSoft® sen rebound-vaikutus on jopa 64 %. Tuloksena on erinomainen kävelymukavuus.

WHITELAYER®

Maailman kevyin ja joustavin tunkeutumista estävä kerros turvakenkiin! Whitelayer® on poikkeuksellisen joustava ja painaa vain 32 grams. Se on 55 % kevyempi verrattuna muihin tekstiilien tunkeutumisen estokerroksiin. Materiaali on myös kosteutta imevää.