COOL&ME®

COOL&ME® on erittäin edistyksellinen jäähdytysjärjestelmä. Järjestelmä on suunniteltu parantamaan ilmankiertoa pohjallisessa ja säätämään lämpötilaa ja mukavuutta. Ainutlaatuisen kuusikulmaisen mikrokanavarakenteen vuoksi hikouspisarat kulkeutuvat jatkuvasti jalkodestasi höyrystyen ja pitäen jalat kuivina. Samaan aikaan raikas ilma pääsee helposti sisäpohjan läpi. COOL&ME® estää jalkoja lämmenemästä ja hikoilmasta lisäämään mukavuutta jalkineitasi käytettäessä.

Lue lisää

POWERBREEZE®

PowerBreeze® on korkean teknologian hengittävä kangas, jota käytetään monissa Airtox Tuotteet. Toisin kuin COOL&ME® järjestelmän, PowerBreeze® käytetään kengän yläosassa jatkuvan ilmavirran mahdollistamiseksi. Tämä mikrokudos auttaa hallitsemaan hikoilua ja ylläpitämään kuivan tunteen kengää käytettäessä. PowerBreeze® tarjoaa erinomaisen hengittävyyden, jättäen sinulle todellisen raikkauden tunteen joka kerta, kun käytät Airtox.

Lue lisää

WHITELAYER®

WHITELAYER® on vähintään globaali sensaatio, ja sitä käytetään Airtox ensimmäistä kertaa turvakenkäteollisuudessa. Tämä ainutlaatuinen ei-metallihuovutettu kangas on vallankumous turvajalkineiden perforaatiomateriaalissa. Se on erittäin vahva, kevyt, pehmeä ja erittäin joustava kuitu, jolla ei ole todellista kilpailua markkinoilla. WHITELAYER® kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa Yhdysvaltain armeijan tunkeutumisen estämiseen. Siitä lähtien, WHITELAYER® on edelleen kehitetty yksinomaan Airtox industries rei'ityksenestokerrokseksi, joka on vahvin lajissaan.

Se tarjoaa poikkeuksellisen korkean suojan jalkoillesi kaikissa ympäristöissä. WHITELAYER® antaa sinulle liikkumisvapauden ja ylivertaisen mukavuuden. Tällaisten tekniikoiden avulla, kuten WHITELAYER® , Airtox on kyennyt täyttämään kuilun normaalien kouluttajien ja turvakenkien välillä!

Lue lisää

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® on ainutlaatuinen kaksikomponenttikalvo, joka tekee AIRTOX turvakengät 100% vedenpitävät. Se toimii täydellisesti jopa äärimmäisissäkin sääolosuhteissa ja tarjoaa suojan sateelta ja märiltä työoloilta. AQUA-CELL® kalvo on myös hengittävä. Tuloksena, AQUA-CELL®  pitää jalat kuivina ja raikkaina koko ajan.

 

Lue lisää

StyroSoft®

Ultrasoft iskunvaimenninteknologia välipohjalle. Pehmustus, energian palautus ja joustavuus kerralla. Paljon pehmeämpi kuin tavallinen EVA-materiaali.