AQUA-CELL®

Aqua-Cell® on kaksikomponenttinen kalvo, jolla on erinomaiset hengittävyysominaisuudet ja joka on myös 100 % vedenpitävä. Kanssa Aqua-Cell®, jalat pidetään kuivina, kun ne voivat hengittää samanaikaisesti.

COOL&ME®

Cool&Me® on tekninen ominaisuus, joka löytyy tietyistä Airtox pohjalliset. Järjestelmä on suunniteltu pitämään jalat kuivina ja samalla säätelemään lämpötilaa. Järjestelmän erityisen kuusikulmaisen mikrokanavarakenteen ansiosta hiki siirtyy pois jaloistasi ja haihtuu. Cool&Me® ehkäisee ylikuumenemista ja samalla parantaa merkittävästi jalkojen hygieniaa.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® on korkean teknologian tekstiilijärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaan ilmankierron kengän yläosan kaikkien kerrosten läpi. Parannetun hengittävyyden ansiosta jalat ovat kuivemmat ja raikkaammat koko päivän ajan.

StyroSoft®

StyroSoft® on ainutlaatuinen iskunvaimenninteknologia, joka on kehitetty yhteistyössä Airtox erikoistunut yksikkö; LAB 32. Styrosoft-pohjat ovat erittäin pehmeitä ja joustavia – huomattavasti enemmän kuin tavalliset EVA-pohjat. StyroSoft voi tuottaa jopa 64 %:n rebound-vaikutuksen. Tuloksena on erittäin korkea ja huomattava mukavuustaso kengissä.

WHITELAYER®

Maailman kevyin naulaanastumissuoja; Whitelayer®, on erittäin joustava ja painaa vain 32 grams. 55 % kevyempi verrattuna muihin tekstiilisaumasuojaimiin. Lisäbonuksena materiaali on myös kosteutta imevää.