Käyttöohjeet

Täältä löydät yksityiskohtaiset tiedot miesten ja naisten työkenkistä

THE GRAM RANGE

UL1P-turvakengät

Nämä turvajalkineet ovat henkilökohtaisten suojavarusteiden asetuksen (asetus 2016/425) ja eurooppalaisen standardin EN ISO 20345: 2011 vaatimusten mukaisia. Sen on sertifioinut CTC France (Notified Body 0075), 4 rue Hermann Frenkel - 69367 Lyon cedex 07 - France.

Turvajalkineet valmistetaan sekä synteettisistä että luonnollisista materiaaleista, jotka täyttävät EN ISO 20345: 2011 -standardin asiaa koskevat vaatimukset suorituskyvyn ja laadun suhteen.

Turvajalkineet on suunniteltu minimoimaan loukkaantumisriski, jonka käyttäjä voi aiheuttaa käytön aikana. Se on suunniteltu käytettäväksi turvallisen työympäristön kanssa, eikä se estä täysin vammautumista, jos tapahtuu onnettomuus, joka ylittää standardin EN ISO 20345: 2011 testausrajat. Koko range on 37-48.

Jalkineet suojaavat käyttäjän varpaita putoamisilta esineiltä ja murtumiselta aiheutuvilta loukkaantumisriskiltä, ​​kun niitä käytetään teollisuus- ja kauppaympäristöissä, joissa esiintyy mahdollisia vaaroja, seuraavalla suojauksella ja tarvittaessa lisäsuojauksella.

Iskusuojaus on 200 joulea.
Tarjottu pakkaussuojaus on 15,000 XNUMX Newtonia.


Lisäsuojaa voidaan tarjota, ja se tunnistetaan tuotteessa seuraavalla merkinnällä:

P - Teräs tai kuitu välipohja, joka on suunniteltu kestämään jopa 1100 newtonin rei'itysvoimia
C - Sähkövastus alle 100 kΩ
A - Materiaalit ja rakenne, jotka on suunniteltu hajottamaan staattisen sähkön varaukset (resistiivisyys range välillä 0,1 - 1000 100 MΩ)
E - Energian absorptiokyky kantapään alueella on suurempi / yhtä suuri kuin 20 J
HI - Lämpöä eristävät jalkineet, jotka on suunniteltu hidastamaan lämpötilan nousua (alle 22 ° C) ° C)
CI - Kylmältä eristetyt jalkineet, jotka on suunniteltu hidastamaan lämpötilan laskua (alle 10 ° C) ° C)
FO - Kestävyys polttoaineille
WRU - Vedenpitävä päällinen
HR - Kuumuutta kestävät pohjat (enintään 1 minuutin kosketusaika 300 ° C: ssa) ° C)

Ainoat suojatut riskit ovat jalkineisiin merkityt symbolit. Symbolit ovat suojauskohtaisia. Myöhemmät lisäykset voivat muuttaa tuotteen ominaisuuksia.

On tärkeätä, että kulumiseen valitut jalkineet ovat sopivia vaadittuun suojaan ja käyttöympäristöön. Jos käyttöympäristöä ei tunneta, on erittäin tärkeää, että myyjän ja ostajan välillä käydään neuvotteluja, jotta varmistetaan mahdollisuuksien mukaan oikeat jalkineet.

Parhaan palvelun ja jalkineiden kulumisen varmistamiseksi on tärkeää, että jalkineet puhdistetaan säännöllisesti ja käsitellään hyvällä valmistajan puhdistusaineella. Älä käytä syövyttäviä puhdistusaineita. Jos jalkineet altistuvat märille olosuhteille, niiden on annettava käytön jälkeen kuivua luonnollisesti viileässä ja kuivassa paikassa, eikä niitä saa kuivata voimalla, koska se voi aiheuttaa ylemmän materiaalin pilaantumista. Normaaleissa olosuhteissa (lämpötila ja suhteellinen kosteus) varastoituna jalkineiden vanhentumispäivä on yleensä noin 2 vuotta. 


Tämä jalkine on testattu menestyksekkäästi EN ISO 20345: 2011 luistamiskestävyyden suhteen, ja seuraavat merkinnät ovat:


Tuotteen merkinnät liukumisenkestävyysominaisuuksille Merkintäkoodi
Keraaminen laatta natriumlauryylisulfaatilla SRA

* Huomaa: liukumista voi silti esiintyä tietyissä ympäristöissä


Jos jalkineita hoidetaan ja käytetään oikeassa työympäristössä ja varastoidaan kuivissa, ilmastoiduissa olosuhteissa, niiden tulisi antaa hyvä käyttöikä ilman ulkopohjan, ylemmän ja ylemmän ompelun ennenaikaista rikkoutumista. Jalkineiden todellinen käyttöikä riippuu jalkineiden tyypistä, ympäristöolosuhteista, jotka voivat vaikuttaa tuotteen kulumiseen, likaantumiseen ja hajoamiseen.


Jalkineilla merkitseminen tarkoittaa, että jalkineilla on lupa PPE-asetuksen mukaisesti ja se on seuraava:


UL1P Tuotenro
Trendikäs Eurooppa A/S Valmistajan nimi
Kongevejen 155
DK-2830 Virum, Tanska
Valmistajan postiosoite
CE CE-merkintä
EN ISO 20345: 2011 Eurooppalaisen standardin numero
SB Suojelun luokka
P Läpäisykestävyys
E Istuimen alueen energian imeytyminen
SRA Liukastumisen tyyppi

Turvajalkineiden luokat:

SB - Ammattimainen turvakenkä kärjillä, jotka on suunniteltu kestämään 200 J: n iskuja
S1 - Suljettu takaosa, Antistaattiset ominaisuudet, Iskuja vaimentavat korot, Kestää polttoaineita
S2 - kuten S1 + Vedenkestävä (tunkeutuminen ja imeytyminen)
S3 - kuten S2 + Vastus terävien esineiden tunkeutumiselle. Closed pohjat

Jos jalkineet vaurioituvat, ne eivät edelleenkään anna määriteltyä suojaustasoa ja jotta jalkineet saavat parhaan mahdollisen suojan, jalkineet on vaihdettava välittömästi.

Jalkineiden mukana myyntipisteessä olevan pakkauksen on varmistettava, että jalkineet toimitetaan asiakkaalle samassa kunnossa kuin lähetettäessä; pahvipakkausta voidaan käyttää myös jalkineiden säilytykseen, kun ne eivät ole kuluneet. Kun nyrkkeileviä jalkineita on varastossa, niiden päälle ei saa asettaa raskaita esineitä, koska se voi rikkoa sen pakkaus ja vahingoittaa jalkineita.

Jalkineet toimitetaan irrotettavalla sisäosalla. Huomaa, että testaus suoritettiin insockin ollessa paikallaan. Jalkineita saa käyttää vain insock paikoillaan. Pohjallinen voidaan korvata vain alkuperäisen jalkinevalmistajan toimittamalla vertailukelpoisella sisäosalla.


Läpäisykestävyys
Tässä jalkineessa käytetään ei-metallisia tunkeutumisenkestäviä inserttejä.

Tämän jalkineen tunkeutuvuus on mitattu laboratoriossa käyttämällä katkaistua naulaa, jonka halkaisija on 4,5 mm ja voimaa 1100 N. Suuremmat voimat tai pienemmän halkaisijan kynnet lisäävät tunkeutumisriskiä. Tällaisissa olosuhteissa tulisi harkita vaihtoehtoisia ehkäiseviä toimenpiteitä.

PPE-jalkineissa on tällä hetkellä saatavana kaksi yleistä tyyppiä tunkeutumista estävää inserttiä. Nämä ovat metallityyppejä ja ei-metallisista materiaaleista valmistettuja. Molemmat tyypit täyttävät jalkineisiin merkityn standardin tunkeutumiskestävyyttä koskevat vähimmäisvaatimukset, mutta jokaisella on erilaisia ​​lisäetuja tai haittoja, mukaan lukien seuraavat:

Metalli: on terävän esineen / vaaran muotoon vaikuttanut vähemmän (ts. halkaisija, geometria, terävyys), mutta kengänvalvonnan vuoksi rajoitukset eivät kata kenkäalan koko alaa;

Ei-metalli: voi olla kevyempi, joustavampi ja tarjota suuremman peittoalueen verrattuna metalliin, mutta tunkeutuvuus voi vaihdella enemmän terävän esineen / vaaran muodon mukaan (ts. halkaisija, geometria, terävyys)

Lisätietoja jalkineissasi olevasta tunkeutumattomasta insertistä, ota yhteyttä valmistajaan tai toimittajaan, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti näissä ohjeissa.


Antistaattiset jalkineet

Vasta hankitut turvakengät ovat antistaattisia; seuraava lyhyt selitys. Antistaattisia jalkineita tulisi käyttää minimoimaan sähköstaattiset varaukset, välttäen siten esimerkiksi syttyvien aineiden ja höyryjen kipinäsytytys. Ja jos minkään sähkölaitteen tai jännitteisten osien aiheuttamaa sähköiskun vaaraa ei ole poistettu kokonaan. On huomattava, että antistaattiset jalkineet eivät voi taata riittävää suojaa sähköiskuilta, koska ne aiheuttavat vain jalan ja lattian välisen vastuksen. Jos sähköiskun vaaraa ei ole poistettu kokonaan, lisätoimenpiteet riskin välttämiseksi ovat välttämättömiä. Tällaisten toimenpiteiden sekä jäljempänä mainittujen lisätestausten tulisi olla rutiininomainen osa onnettomuuksien ehkäisemistägramminä työpaikalla. Kokemus on osoittanut, että antistaattisia tarkoituksia varten tuotteen läpi kulkevan purkautumisreitin sähköisen resistanssin tulisi yleensä olla alle 1000 MΩmilloin tahansa koko sen käyttöiän ajan. Arvo 100 KΩon määritelty tuotteen alhaisimmaksi vastusrajaksi, kun se on uusi, jotta voidaan varmistaa jonkin verran rajoitettua suojaa vaaralliselta sähköiskulta tai syttymiseltä, jos sähkölaitteista tulee vikoja, kun ne toimivat jopa 250 V jännitteillä. Tietyissä olosuhteissa käyttäjien on kuitenkin oltava tietoisia siitä, että jalkineet saattavat antaa riittämättömän suojan, ja käyttäjän tulee suojata lisäsäännöksiä aina. Tämän tyyppisten jalkineiden sähkövastusta voidaan muuttaa huomattavasti taivuttamalla, likaantumalla tai kosteudella. Tämä jalkine ei toimi suunnitellulla tavalla, jos sitä käytetään märässä tilassa. Siksi on välttämätöntä varmistaa, että tuote pystyy suorittamaan suunnitellun tehtävänsä hajottamaan sähköstaattiset varaukset ja antamaan myös suojan koko sen käyttöiän ajan. Käyttäjää suositellaan tekemään sisäinen sähkövastustesti ja käyttämään sitä säännöllisin väliajoin. Jos jalkineita käytetään märissä olosuhteissa, joissa juomamateriaali saastuu, käyttäjien tulee aina tarkistaa jalkineiden sähköiset ominaisuudet ennen vaara-alueelle saapumista. Jos käytössä on antistaattisia jalkineita, lattiapinnan kestävyyden on oltava sellainen, että se ei mitätöi jalkineiden tarjoamaa suojaa. Käytössä jalkineen sisäpohjan ja käyttäjän jalan väliin ei saa sijoittaa eristäviä osia, paitsi normaalia letkua. Jos sisäpohjan ja jalan väliin asetetaan jokin insertti, yhdistelmäjalkineiden / insertin on tarkistettava sen sähköiset ominaisuudet. 


Käytä elämää

Kengän elinikä ei ole loputon. Tuotteen tarkka käyttöikä riippuu suuresti siitä, miten ja missä sitä käytetään ja hoidetaan. Siksi on erittäin tärkeää, että tutkit jalkineet huolellisesti ennen käyttöä ja vaihda ne heti, kun ne vaikuttavat kelpaamattomilta. Yläompelujen kunnon, ulkopinnan kulutuspinnan kulumisen ja ylä- / ulkopinnan sidoksen olosuhteisiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Vaihda kengät oikeaan aikaan, varsinkin kun ne ovat vaurioituneet tai kuluneet. Aineet, kuten mikrobit, kostea ja / tai lämpötila, voivat vuosien mittaan vaikuttaa haitallisesti materiaalin laatuun. Tämä pätee myös käyttämättömiin kenkiin. 


Siivous

Puhdista jalkineet säännöllisesti korkealaatuisilla puhdistushoidoilla, joita suositellaan tarkoitukseen sopiviksi. Älä koskaan käytä syövyttäviä tai syövyttäviä puhdistusaineita.


Lisätietoja, ota yhteyttä:

Airtox Industries A/S
Kongevejen 155, DK-2830 Virum, Tanska
Puh: +45 71994040

UL1-turvakengät

Nämä turvajalkineet ovat henkilökohtaisten suojavarusteiden asetuksen (asetus 2016/425) ja eurooppalaisen standardin EN ISO 20345: 2011 vaatimusten mukaisia. Sen on sertifioinut CTC France (Notified Body 0075), 4 rue Hermann Frenkel - 69367 Lyon cedex 07 - France.

Turvajalkineet valmistetaan sekä synteettisistä että luonnollisista materiaaleista, jotka täyttävät EN ISO 20345: 2011 -standardin asiaa koskevat vaatimukset suorituskyvyn ja laadun suhteen.

Turvajalkineet on suunniteltu minimoimaan loukkaantumisriski, jonka käyttäjä voi aiheuttaa käytön aikana. Se on suunniteltu käytettäväksi turvallisen työympäristön kanssa, eikä se estä täysin vammautumista, jos tapahtuu onnettomuus, joka ylittää standardin EN ISO 20345: 2011 testausrajat. Koko range on 37-48.

Jalkineet suojaavat käyttäjän varpaita putoamisilta esineiltä ja murtumiselta aiheutuvilta loukkaantumisriskiltä, ​​kun niitä käytetään teollisuus- ja kauppaympäristöissä, joissa esiintyy mahdollisia vaaroja, seuraavalla suojauksella ja tarvittaessa lisäsuojauksella.

Iskusuojaus on 200 joulea.
Tarjottu pakkaussuojaus on 15,000 XNUMX Newtonia.


Lisäsuojaa voidaan tarjota, ja se tunnistetaan tuotteessa seuraavalla merkinnällä:

P - Teräs tai kuitu välipohja, joka on suunniteltu kestämään jopa 1100 newtonin rei'itysvoimia
C - Sähkövastus alle 100 kΩ
A - Materiaalit ja rakenne, jotka on suunniteltu hajottamaan staattisen sähkön varaukset (resistiivisyys range välillä 0,1 - 1000 100 MΩ)
E - Energian absorptiokyky kantapään alueella on suurempi / yhtä suuri kuin 20 J
HI - Lämpöä eristävät jalkineet, jotka on suunniteltu hidastamaan lämpötilan nousua (alle 22 ° C) ° C)
CI - Kylmältä eristetyt jalkineet, jotka on suunniteltu hidastamaan lämpötilan laskua (alle 10 ° C) ° C)
FO - Kestävyys polttoaineille
WRU - Vedenpitävä päällinen
HR - Kuumuutta kestävät pohjat (enintään 1 minuutin kosketusaika 300 ° C: ssa) ° C)

Ainoat suojatut riskit ovat jalkineisiin merkityt symbolit. Symbolit ovat suojauskohtaisia. Myöhemmät lisäykset voivat muuttaa tuotteen ominaisuuksia.

On tärkeätä, että kulumiseen valitut jalkineet ovat sopivia vaadittuun suojaan ja käyttöympäristöön. Jos käyttöympäristöä ei tunneta, on erittäin tärkeää, että myyjän ja ostajan välillä käydään neuvotteluja, jotta varmistetaan mahdollisuuksien mukaan oikeat jalkineet.

Parhaan palvelun ja jalkineiden kulumisen varmistamiseksi on tärkeää, että jalkineet puhdistetaan säännöllisesti ja käsitellään hyvällä valmistajan puhdistusaineella. Älä käytä syövyttäviä puhdistusaineita. Jos jalkineet altistuvat märille olosuhteille, niiden on annettava käytön jälkeen kuivua luonnollisesti viileässä ja kuivassa paikassa, eikä niitä saa kuivata voimalla, koska se voi aiheuttaa ylemmän materiaalin pilaantumista. Normaaleissa olosuhteissa (lämpötila ja suhteellinen kosteus) varastoituna jalkineiden vanhentumispäivä on yleensä noin 2 vuotta. 


Tämä jalkine on testattu menestyksekkäästi EN ISO 20345: 2011 luistamiskestävyyden suhteen, ja seuraavat merkinnät ovat:


Tuotteen merkinnät liukumisenkestävyysominaisuuksille Merkintäkoodi
Keraaminen laatta natriumlauryylisulfaatilla SRA

* Huomaa: liukumista voi silti esiintyä tietyissä ympäristöissä


Jos jalkineita hoidetaan ja käytetään oikeassa työympäristössä ja varastoidaan kuivissa, ilmastoiduissa olosuhteissa, niiden tulisi antaa hyvä käyttöikä ilman ulkopohjan, ylemmän ja ylemmän ompelun ennenaikaista rikkoutumista. Jalkineiden todellinen käyttöikä riippuu jalkineiden tyypistä, ympäristöolosuhteista, jotka voivat vaikuttaa tuotteen kulumiseen, likaantumiseen ja hajoamiseen.


Jalkineilla merkitseminen tarkoittaa, että jalkineilla on lupa PPE-asetuksen mukaisesti ja se on seuraava:


UL1 Tuotenro
Trendikäs Eurooppa A/S Valmistajan nimi
Kongevejen 155
DK-2830 Virum, Tanska
Valmistajan postiosoite
CE CE-merkintä
EN ISO 20345: 2011 Eurooppalaisen standardin numero
SB Suojelun luokka
E Istuimen alueen energian imeytyminen
SRA Liukastumisen tyyppi

Turvajalkineiden luokat:

SB - Ammattimainen turvakenkä kärjillä, jotka on suunniteltu kestämään 200 J: n iskuja
S1 - Suljettu takaosa, Antistaattiset ominaisuudet, Iskuja vaimentavat korot, Kestää polttoaineita
S2 - kuten S1 + Vedenkestävä (tunkeutuminen ja imeytyminen)
S3 - kuten S2 + Vastus terävien esineiden tunkeutumiselle. Closed pohjat

Jos jalkineet vaurioituvat, ne eivät edelleenkään anna määriteltyä suojaustasoa ja jotta jalkineet saavat parhaan mahdollisen suojan, jalkineet on vaihdettava välittömästi.

Jalkineiden mukana myyntipisteessä olevan pakkauksen on varmistettava, että jalkineet toimitetaan asiakkaalle samassa kunnossa kuin lähetettäessä; pahvipakkausta voidaan käyttää myös jalkineiden säilytykseen, kun ne eivät ole kuluneet. Kun nyrkkeileviä jalkineita on varastossa, niiden päälle ei saa asettaa raskaita esineitä, koska se voi rikkoa sen pakkaus ja vahingoittaa jalkineita.

Jalkineet toimitetaan irrotettavalla sisäosalla. Huomaa, että testaus suoritettiin insockin ollessa paikallaan. Jalkineita saa käyttää vain insock paikoillaan. Pohjallinen voidaan korvata vain alkuperäisen jalkinevalmistajan toimittamalla vertailukelpoisella sisäosalla.


Antistaattiset jalkineet

Vasta hankitut turvakengät ovat antistaattisia; seuraava lyhyt selitys. Antistaattisia jalkineita tulisi käyttää minimoimaan sähköstaattiset varaukset, välttäen siten esimerkiksi syttyvien aineiden ja höyryjen kipinäsytytys. Ja jos minkään sähkölaitteen tai jännitteisten osien aiheuttamaa sähköiskun vaaraa ei ole poistettu kokonaan. On huomattava, että antistaattiset jalkineet eivät voi taata riittävää suojaa sähköiskuilta, koska ne aiheuttavat vain jalan ja lattian välisen vastuksen. Jos sähköiskun vaaraa ei ole poistettu kokonaan, lisätoimenpiteet riskin välttämiseksi ovat välttämättömiä. Tällaisten toimenpiteiden sekä jäljempänä mainittujen lisätestausten tulisi olla rutiininomainen osa onnettomuuksien ehkäisemistägramminä työpaikalla. Kokemus on osoittanut, että antistaattisia tarkoituksia varten tuotteen läpi kulkevan purkautumisreitin sähköisen resistanssin tulisi yleensä olla alle 1000 MΩmilloin tahansa koko sen käyttöiän ajan. Arvo 100 KΩon määritelty tuotteen alhaisimmaksi vastusrajaksi, kun se on uusi, jotta voidaan varmistaa jonkin verran rajoitettua suojaa vaaralliselta sähköiskulta tai syttymiseltä, jos sähkölaitteista tulee vikoja, kun ne toimivat jopa 250 V jännitteillä. Tietyissä olosuhteissa käyttäjien on kuitenkin oltava tietoisia siitä, että jalkineet saattavat antaa riittämättömän suojan, ja käyttäjän tulee suojata lisäsäännöksiä aina. Tämän tyyppisten jalkineiden sähkövastusta voidaan muuttaa huomattavasti taivuttamalla, likaantumalla tai kosteudella. Tämä jalkine ei toimi suunnitellulla tavalla, jos sitä käytetään märässä tilassa. Siksi on välttämätöntä varmistaa, että tuote pystyy suorittamaan suunnitellun tehtävänsä hajottamaan sähköstaattiset varaukset ja antamaan myös suojan koko sen käyttöiän ajan. Käyttäjää suositellaan tekemään sisäinen sähkövastustesti ja käyttämään sitä säännöllisin väliajoin. Jos jalkineita käytetään märissä olosuhteissa, joissa juomamateriaali saastuu, käyttäjien tulee aina tarkistaa jalkineiden sähköiset ominaisuudet ennen vaara-alueelle saapumista. Jos käytössä on antistaattisia jalkineita, lattiapinnan kestävyyden on oltava sellainen, että se ei mitätöi jalkineiden tarjoamaa suojaa. Käytössä jalkineen sisäpohjan ja käyttäjän jalan väliin ei saa sijoittaa eristäviä osia, paitsi normaalia letkua. Jos sisäpohjan ja jalan väliin asetetaan jokin insertti, yhdistelmäjalkineiden / insertin on tarkistettava sen sähköiset ominaisuudet. 


Käytä elämää

Kengän elinikä ei ole loputon. Tuotteen tarkka käyttöikä riippuu suuresti siitä, miten ja missä sitä käytetään ja hoidetaan. Siksi on erittäin tärkeää, että tutkit jalkineet huolellisesti ennen käyttöä ja vaihda ne heti, kun ne vaikuttavat kelpaamattomilta. Yläompelujen kunnon, ulkopinnan kulutuspinnan kulumisen ja ylä- / ulkopinnan sidoksen olosuhteisiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Vaihda kengät oikeaan aikaan, varsinkin kun ne ovat vaurioituneet tai kuluneet. Aineet, kuten mikrobit, kostea ja / tai lämpötila, voivat vuosien mittaan vaikuttaa haitallisesti materiaalin laatuun. Tämä pätee myös käyttämättömiin kenkiin. 


Siivous

Puhdista jalkineet säännöllisesti korkealaatuisilla puhdistushoidoilla, joita suositellaan tarkoitukseen sopiviksi. Älä koskaan käytä syövyttäviä tai syövyttäviä puhdistusaineita.


Lisätietoja, ota yhteyttä:

Airtox Industries A/S
Kongevejen 155, DK-2830 Virum, Tanska
Puh: +45 71994040

MALLI RANGE

FM1 turvakengät

Nämä turvajalkineet ovat henkilökohtaisten suojavarusteiden asetuksen (asetus 2016/425) ja eurooppalaisen standardin EN ISO 20345: 2011 vaatimusten mukaisia. Sen on sertifioinut SGS FIMKO Ltd Finland (ilmoitettu laitos 0098), PL 30 (Särkiniementie 3), 00211 Helsinki.

Turvajalkineet on suunniteltu minimoimaan loukkaantumisriski, jonka käyttäjä voi aiheuttaa käytön aikana. Se on suunniteltu käytettäväksi turvallisen työympäristön kanssa, eikä se estä täysin vammautumista, jos tapahtuu onnettomuus, joka ylittää standardin EN ISO 20345: 2011 testausrajat. Koko range on 39-47.

Jalkineet suojaavat käyttäjän varpaita putoamisilta esineiltä ja murtumiselta aiheutuvilta loukkaantumisriskiltä, ​​kun niitä käytetään teollisuus- ja kauppaympäristöissä, joissa esiintyy mahdollisia vaaroja, seuraavalla suojauksella ja tarvittaessa lisäsuojauksella.

Iskusuojaus on 200 joulea.
Tarjottu pakkaussuojaus on 15,000 XNUMX Newtonia.


Lisäsuojaa voidaan tarjota, ja se tunnistetaan tuotteessa seuraavalla merkinnällä:

P - Teräs tai kuitu välipohja, joka on suunniteltu kestämään jopa 1100 newtonin rei'itysvoimia
C - Sähkövastus alle 100 kΩ
A - Materiaalit ja rakenne, jotka on suunniteltu hajottamaan staattisen sähkön varaukset (resistiivisyys range välillä 0,1 - 1000 100 MΩ)
E - Energian absorptiokyky kantapään alueella on suurempi / yhtä suuri kuin 20 J
HI - Lämpöä eristävät jalkineet, jotka on suunniteltu hidastamaan lämpötilan nousua (alle 22 ° C) ° C)
CI - Kylmältä eristetyt jalkineet, jotka on suunniteltu hidastamaan lämpötilan laskua (alle 10 ° C) ° C)
FO - Kestävyys polttoaineille
WRU - Vedenpitävä päällinen
HR - Kuumuutta kestävät pohjat (enintään 1 minuutin kosketusaika 300 ° C: ssa) ° C)

Ainoat suojatut riskit ovat jalkineisiin merkityt symbolit. Symbolit ovat suojauskohtaisia. Myöhemmät lisäykset voivat muuttaa tuotteen ominaisuuksia.

On tärkeätä, että kulumiseen valitut jalkineet ovat sopivia vaadittuun suojaan ja käyttöympäristöön. Jos käyttöympäristöä ei tunneta, on erittäin tärkeää, että myyjän ja ostajan välillä käydään neuvotteluja, jotta varmistetaan mahdollisuuksien mukaan oikeat jalkineet.

Parhaan palvelun ja jalkineiden kulumisen varmistamiseksi on tärkeää, että jalkineet puhdistetaan säännöllisesti ja käsitellään hyvällä valmistajan puhdistusaineella. Älä käytä syövyttäviä puhdistusaineita. Jos jalkineet altistuvat märille olosuhteille, niiden on annettava käytön jälkeen kuivua luonnollisesti viileässä ja kuivassa paikassa, eikä niitä saa kuivata voimalla, koska se voi aiheuttaa ylemmän materiaalin pilaantumista. Normaaleissa olosuhteissa (lämpötila ja suhteellinen kosteus) varastoituna jalkineiden vanhentumispäivä on yleensä noin 2 vuotta. 


Tämä jalkine on testattu menestyksekkäästi EN ISO 20345: 2011 luistamiskestävyyden suhteen, ja seuraavat merkinnät ovat:


Tuotteen merkinnät liukumisenkestävyysominaisuuksille Merkintäkoodi
Liukumaton sekä keraamisilla laattoilla että teräslattialla SRC

* Huomaa: liukumista voi silti esiintyä tietyissä ympäristöissä


Jos jalkineita hoidetaan ja käytetään oikeassa työympäristössä ja varastoidaan kuivissa, ilmastoiduissa olosuhteissa, niiden tulisi antaa hyvä käyttöikä ilman ulkopohjan, ylemmän ja ylemmän ompelun ennenaikaista rikkoutumista. Jalkineiden todellinen käyttöikä riippuu jalkineiden tyypistä, ympäristöolosuhteista, jotka voivat vaikuttaa tuotteen kulumiseen, likaantumiseen ja hajoamiseen.


Jalkineilla merkitseminen tarkoittaa, että jalkineilla on lupa PPE-asetuksen mukaisesti ja se on seuraava:


FM1 Tuotenro
Airtox Industries A/S Valmistajan nimi
Kongevejen 155
DK-2830 Virum, Tanska
Valmistajan postiosoite
CE CE-merkintä
EN ISO 20345: 2011 Eurooppalaisen standardin numero
S1 Suojelun luokka
P Läpäisykestävyys
HR Lämmönkestävä pohja
SRC Liukastumisen tyyppi

Turvajalkineiden luokat:

SB - Ammattimainen turvakenkä kärjillä, jotka on suunniteltu kestämään 200 J: n iskuja
S1 - Suljettu takaosa, Antistaattiset ominaisuudet, Iskuja vaimentavat korot, Kestää polttoaineita
S2 - kuten S1 + Vedenkestävä (tunkeutuminen ja imeytyminen)
S3 - kuten S2 + Vastus terävien esineiden tunkeutumiselle. Closed pohjat

Jos jalkineet vaurioituvat, ne eivät edelleenkään anna määriteltyä suojaustasoa ja jotta jalkineet saavat parhaan mahdollisen suojan, jalkineet on vaihdettava välittömästi.

Jalkineiden mukana myyntipisteessä olevan pakkauksen on varmistettava, että jalkineet toimitetaan asiakkaalle samassa kunnossa kuin lähetettäessä; pahvipakkausta voidaan käyttää myös jalkineiden säilytykseen, kun ne eivät ole kuluneet. Kun nyrkkeileviä jalkineita on varastossa, niiden päälle ei saa asettaa raskaita esineitä, koska se voi rikkoa sen pakkaus ja vahingoittaa jalkineita.

Jalkineet toimitetaan irrotettavalla sisäosalla. Huomaa, että testaus suoritettiin insockin ollessa paikallaan. Jalkineita saa käyttää vain insock paikoillaan. Pohjallinen voidaan korvata vain alkuperäisen jalkinevalmistajan toimittamalla vertailukelpoisella sisäosalla.


Läpäisykestävyys
Tässä jalkineessa käytetään ei-metallisia tunkeutumisenkestäviä inserttejä.

Tämän jalkineen tunkeutuvuus on mitattu laboratoriossa käyttämällä katkaistua naulaa, jonka halkaisija on 4,5 mm ja voimaa 1100 N. Suuremmat voimat tai pienemmän halkaisijan kynnet lisäävät tunkeutumisriskiä. Tällaisissa olosuhteissa tulisi harkita vaihtoehtoisia ehkäiseviä toimenpiteitä.

PPE-jalkineissa on tällä hetkellä saatavana kaksi yleistä tyyppiä tunkeutumista estävää inserttiä. Nämä ovat metallityyppejä ja ei-metallisista materiaaleista valmistettuja. Molemmat tyypit täyttävät jalkineisiin merkityn standardin tunkeutumiskestävyyttä koskevat vähimmäisvaatimukset, mutta jokaisella on erilaisia ​​lisäetuja tai haittoja, mukaan lukien seuraavat:

Metalli: on terävän esineen / vaaran muotoon vaikuttanut vähemmän (ts. halkaisija, geometria, terävyys), mutta kengänvalvonnan vuoksi rajoitukset eivät kata kenkäalan koko alaa;

Ei-metalli: voi olla kevyempi, joustavampi ja tarjota suuremman peittoalueen verrattuna metalliin, mutta tunkeutuvuus voi vaihdella enemmän terävän esineen / vaaran muodon mukaan (ts. halkaisija, geometria, terävyys)

Lisätietoja jalkineissasi olevasta tunkeutumattomasta insertistä, ota yhteyttä valmistajaan tai toimittajaan, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti näissä ohjeissa.


Antistaattiset jalkineet

Vasta hankitut turvakengät ovat antistaattisia; seuraava lyhyt selitys. Antistaattisia jalkineita tulisi käyttää minimoimaan sähköstaattiset varaukset, välttäen siten esimerkiksi syttyvien aineiden ja höyryjen kipinäsytytys. Ja jos minkään sähkölaitteen tai jännitteisten osien aiheuttamaa sähköiskun vaaraa ei ole poistettu kokonaan. On huomattava, että antistaattiset jalkineet eivät voi taata riittävää suojaa sähköiskuilta, koska ne aiheuttavat vain jalan ja lattian välisen vastuksen. Jos sähköiskun vaaraa ei ole poistettu kokonaan, lisätoimenpiteet riskin välttämiseksi ovat välttämättömiä. Tällaisten toimenpiteiden sekä jäljempänä mainittujen lisätestausten tulisi olla rutiininomainen osa onnettomuuksien ehkäisemistägramminä työpaikalla. Kokemus on osoittanut, että antistaattisia tarkoituksia varten tuotteen läpi kulkevan purkautumisreitin sähköisen resistanssin tulisi yleensä olla alle 1000 MΩmilloin tahansa koko sen käyttöiän ajan. Arvo 100 KΩon määritelty tuotteen alhaisimmaksi vastusrajaksi, kun se on uusi, jotta voidaan varmistaa jonkin verran rajoitettua suojaa vaaralliselta sähköiskulta tai syttymiseltä, jos sähkölaitteista tulee vikoja, kun ne toimivat jopa 250 V jännitteillä. Tietyissä olosuhteissa käyttäjien on kuitenkin oltava tietoisia siitä, että jalkineet saattavat antaa riittämättömän suojan, ja käyttäjän tulee suojata lisäsäännöksiä aina. Tämän tyyppisten jalkineiden sähkövastusta voidaan muuttaa huomattavasti taivuttamalla, likaantumalla tai kosteudella. Tämä jalkine ei toimi suunnitellulla tavalla, jos sitä käytetään märässä tilassa. Siksi on välttämätöntä varmistaa, että tuote pystyy suorittamaan suunnitellun tehtävänsä hajottamaan sähköstaattiset varaukset ja antamaan myös suojan koko sen käyttöiän ajan. Käyttäjää suositellaan tekemään sisäinen sähkövastustesti ja käyttämään sitä säännöllisin väliajoin. Jos jalkineita käytetään märissä olosuhteissa, joissa juomamateriaali saastuu, käyttäjien tulee aina tarkistaa jalkineiden sähköiset ominaisuudet ennen vaara-alueelle saapumista. Jos käytössä on antistaattisia jalkineita, lattiapinnan kestävyyden on oltava sellainen, että se ei mitätöi jalkineiden tarjoamaa suojaa. Käytössä jalkineen sisäpohjan ja käyttäjän jalan väliin ei saa sijoittaa eristäviä osia, paitsi normaalia letkua. Jos sisäpohjan ja jalan väliin asetetaan jokin insertti, yhdistelmäjalkineiden / insertin on tarkistettava sen sähköiset ominaisuudet. 


Käytä elämää

Kengän elinikä ei ole loputon. Tuotteen tarkka käyttöikä riippuu suuresti siitä, miten ja missä sitä käytetään ja hoidetaan. Siksi on erittäin tärkeää, että tutkit jalkineet huolellisesti ennen käyttöä ja vaihda ne heti, kun ne vaikuttavat kelpaamattomilta. Yläompelujen kunnon, ulkopinnan kulutuspinnan kulumisen ja ylä- / ulkopinnan sidoksen olosuhteisiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Vaihda kengät oikeaan aikaan, varsinkin kun ne ovat vaurioituneet tai kuluneet. Aineet, kuten mikrobit, kostea ja / tai lämpötila, voivat vuosien mittaan vaikuttaa haitallisesti materiaalin laatuun. Tämä pätee myös käyttämättömiin kenkiin. 


Siivous

Puhdista jalkineet säännöllisesti korkealaatuisilla puhdistushoidoilla, joita suositellaan tarkoitukseen sopiviksi. Älä koskaan käytä syövyttäviä tai syövyttäviä puhdistusaineita.


Lisätietoja, ota yhteyttä:

Airtox Industries A/S
Kongevejen 155, DK-2830 Virum, Tanska
Puh: +45 71994040