- AIRTOX yritys

 

airtox-yritys

 


Airtox® - eeppinen tanskalainen turvakenkä, joka on täynnä huomisen tekniikoita. Tarjoaa ylivertaista mukavuutta ja näkymätöntä keveyttä ammattimarkkinoille. Innovatiivisena tanskalaisena kenkävalmistajana emme tee kompromisseja!

The Legend of the Airtox lintuTavaramerkki asiakkaalle Airtox on salaperäinen avaruuslintu, "pois tästä maailmasta". Mistä se tulee ja mitä tekemistä sillä on tulevaisuuden turvakenkien kanssa?


Voimakkaat salaperäiset "avaruuslinnut" syöksyivät maahan kaukaisesta planeetalta galaksien välisellä pallonpuoliskolla. Ne edustavat tulevaisuutta ja ovat maanpinnasta lähtien keskittyneet muun muassa turvajalkineiden mullistamiseen.


Avaruudesta tulevat luonnonvaraiset linnut liittoutuivat nopeasti Airtoxkehitysosasto, LAB 32, ja alkoi välittömästi tartuttaa osastoa tulevaisuuden avaruusteknologialla. The Airtox linnuista tuli sitten synonyymi kehittymiselle supercharged turvakengät surrealistisilla tekniikoilla.


Lisäksi emme tiedä niistä paljoakaan, paitsi että ne ovat arvaamattomia ja voivat muuttua salamannopeasti.


Jos he pitävät sitä tarpeellisena, he voivat myös murtautua kaikkien kohtaamiensa esteiden läpi.

Suunniteltu ja kehitetty Kööpenhaminassa

 

AIRTOX tutkimus- ja kehitystyöt


At Airtox, innovaatiot ja mukavuus ovat painopisteen kohteena. Tutkimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia materiaaleja ja edistyksellisiä teknologioita. Tuotteet on suunnitellut innovatiivinen tekninen tiimimme; LAB 32.LAB 32, huipputeknikot!

Varustamme mahdollisimman monta mallia super features tulevaisuudesta:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®


Asetamme trendin!
Airtox tavoitteena on muuttaa koko toimialaa ja meidän kanssamme supercharged turvajalkineet tunnetaan markkinoiden trendin asettajista.

Tehtävä

 

Tehtävä_airtox


AirtoxYrityksen visio on määritellä uudelleen käsite "turvajalkineet".


Suunnittelemme innovatiivisia, edistyksellisiä ja hyvin harkittuja tuotteita. T&K-kehitystiimimme; LAB 32, tekee tiivistä yhteistyötä ammattilaisten ja laboratorioiden kanssa useissa maissa tuotteidemme jatkuvan jatkokehityksen ja optimoinnin yhteydessä.


Panostamme kaikissa prosesseissamme myös sosiaaliseen vastuuseen ja hyviin työoloihin. Otamme ympäristömme huomioon ja varmistamme, että sekä itse että kaikki liikekumppanimme noudattavat kansainvälisiä ja paikallisia ympäristölakeja.

 

Ura klo AIRTOX

uran airtox turvajalkineiden messu


Ura klo Airtox ja sosiaalinen vastuu:


Ensisijaisena tavoitteena on tarjota työntekijöillemme parhaat työolot. Mielestämme on erittäin tärkeää luoda viihtyisä työtila, jolla varmistetaan työntekijöidemme aktiivinen osallistuminen yrityksen positiiviseen kehitykseen. Siksi meillä on avoin, syrjimätön lähestymistapa henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme suhteen ja varmistamme, että monimuotoisuutta ja itsensä kehittämistä tuetaan.


Noudatamme globaalia käytännesääntöä, joka koostuu useista eettisen ja vastuullisen käyttäytymisen perusperiaatteista maailmanlaajuisesti. Kaikille yhteistyökumppaneillemme takaamme seuraavan: kaikki työsuhteet vastaavat YK: n yleissopimusten mukaisia ​​perustarpeita.


Etsimme aina uusia kykyjä osallistuaksemme joukkueeseemme. Jos olet tarpeeksi rohkea työskentelemään hauskassa, nopeassa ja innovatiivisessa ympäristössämme, hae ja kerro meille itsestäsi!